Svar på dine spørgsmål

Vores harpiks er fremstillet i Frankrig, i vores produktionsværksted på vores gård, har vi designet vores egne maskiner til høst og udvinding af trichomer for at kontrollere alle de nødvendige parametre til fremstilling af harpiks. produkter, som vi markedsfører.

En stor del af vores arbejde består naturligvis af research & udvikling for at udvikle produkter af overlegen kvalitet, samtidig med at de gældende THC-niveauer respekteres.

Tøv ikke med at konsultere de tekniske ark for hver reference for at finde ud af mere.

Vores produkter betragtes som industrielle ekstrakter af Cannabis Sativa .L sorter opført i det europæiske katalog og lavere end 0,3 % samlet THC (THC+THCa).

De er derfor lovlige i dekretets betydning. af 30. december 2021, der implementerer artikel R. 5132-86 i folkesundhedskodeksen og europæisk lov.

Må ikke ryge, indtage eller påføre huden, vi kan ikke holdes ansvarlige for misbrug.

Du kan være sikker på, at en analyse af hver batch udføres af et uafhængigt laboratorium, der er akkrediteret i henhold til europæiske standarder, før det bringes på markedet.

Den leveres til dig med hver ordre for at attestere overensstemmelsen af vores produkter.

Vi anbefaler dog, at du udfører dine egne analyser derudover, for at sikre sporbarhed over for tredjeparter.

Reguleringen og klassificeringen af produkter, der indeholder CBD i Frankrig er ikke klar til dato, så du kan se, at forhandlere anvender variable momssatser, der spænder fra 5,5 % til 20 %.</p >

Men da vores referencer anses for at være produceret og forarbejdet i Frankrig, er den gældende juridisk gældende momssats 20%.

< p>Disse satser blev anvendt efter råd fra vores advokater i lyset af de uklare regler og de potentielle risici forbundet med momssvig.

Betalingen er 100 % sikker takket være vores betalingspartner Viva Wallet, som tilbyder kreditkortbetaling.

Du kan ikke foretage en øjeblikkelig betaling med kreditkort?

Intet problem! Vi tilbyder også betaling for ordrer via bankoverførsel.

Vi sender din ordre ved modtagelse af overførslen.